Region Midt spænder et ekstra sikkerhedsnet ud under ambulancetjenesten.

”Oppetid og brugervenlighed er centrale målepunkter, når vi evaluerer vores it-løsninger. SimaTech scorer højt på begge. Vi bruger SimaOffice som nødsystem til ambulancedisponering og SimaCar som mobil opgave- og navigationsapp i alle ambulancer, og det fungerer upåklageligt. Vi er meget tilfredse med både samarbejdet og med SimaTechs løsninger.”
Kurt Kongerslev, vagtcentralleder, Region Midt

Region Midt har valgt en udvidet løsning fra SimaTech i sit akutberedskab. Regionen anvender på lige fod med de øvrige regioner SimaCar i alle sine ambulancer og øvrige akuttransportmidler, men AMK-vagtcentralen i Århus har i tilgift valgt SimaOffice som backup til det fælles regionale ambulancedisponeringssystem.

-Vores beredskab skal fungere, uanset hvad der sker. Derfor har vi valgt SimaOffice som nødproceduresystem, der tager over, hvis vores primære ambulancedisponeringssystem er nede. Det kan fx være i tilfælde af systemsvigt eller planlagte opdateringer. Det fungerer gnidningsfrit, siger Kurt Kongerslev, vagtcentralleder på AMK-vagtcentral i Region Midt.
-Vi oplever SimaOffice som nemt at overskue og anvende, og vi har haft et rigtig godt samarbejde med SimaTech omkring systemet.

AMK-vagtcentralen kan uden problemer skifte fra det ene system til det andet, uden at redderne i ambulancerne mærker forskel, og på den måde opretholde et højt sikkerhedsniveau.

Både det primære ambulancedisponeringssystem og SimaOffice integrerer med SimaCar. I alt 64 ambulancer, 24 sygetransporter, ni akutlægebiler, tre akutbiler og en akuthelikopter er udstyret med den mobile ogpave- og navigationsapp, som sikrer, at redderne altid kører den hurtigste og mest direkte vej til skadesstedet, og at de har alle relevante informationer til rådighed for at kunne udføre deres arbejde effektivt og kvalificeret. 

Om Region Midtjylland:
Region Midtjylland har ca. 112 køretøjer, 1 helikopter, 16 nødbehandlere og 10 sygehuse til servicering af regionens ca. 1.280.000 borgere.