Siden 1991 har Locus Solutions udviklet og leveret forretningskritiske IT-løsninger af høj kvalitet til beredskab, sikkerhedsfirmaer og transportindustrien. Her i Locus ved vi, at tiden er knap, når ulykken først er ude. Derfor er vi stolte over at levere teknologi, der hjælper med at redde liv - hver eneste dag, hver time.

I dag er Locus Solutions en del af den canadiske Enghouse-koncern, men vores hovedkontor er i Sandefjord. Vi fungerer som et selskab, men vi er organiseret i to forskellige forretningsenheder: Public Safety and Transportation Management System (TMS). Enheden Public Safety fokuserer på løsninger til beredskab, mens sidstnævnte fokuserer på teknologiske løsninger inden for transport og logistik.

TMS

Transportbranchen er afhængig af den bedst mulige håndtering af varer for at levere de rigtige produkter til det rigtige tidspunkt. Derfor har Locus udviklet det avancerede TransFleet TMS-transportsporingssystem

Her får kunderne et komplet overblik over varestrømmen, både inden for indgående og udgående logistik. Løsningen giver en løbende oversigt og feedback på transporten, hvilket giver dig mulighed for at løse eventuelle problemer, inden de opstår.

TransFleet TMS leverer effektiv support til planlægning, sporing og opfølgning af transporttjenester. Løsningen kan integreres med de eksisterende ERP, WMS og økonomi systemer

Public Safety

Et hjerteanfald. En bilulykke. Et hus i brand. Krævende situationer som tvinger alarmtjenesterne til at handle hurtigt - og derefter er overførelse og deling af korrekt information kritisk. 

Locus udvikler effektive systemløsninger med integreret beslutningsstøtte, der hjælper AMK, alarmtjenester, Brand & Redningsvæsen og andre udrykningskøretøjer i kampen mod uret. 

Vores løsninger kan let tilpasses til forskellige krav og behov; Det, de har til fælles, er, at de er bygger på moderne teknologi, der stiller høje krav til stabilitet, skalerbarhed og brugervenlighed. Vores udviklere har specialiseret ekspertise inden for:

  • Integrationer
  • Geografiske informationssystemer
  • Systemdesign
  • Sikkerhed
  • Mobil kommunikation
  • Behovsanalyse

Vores hovedkontor ligger i Sandefjord.

For vores produkter i Danmark, se siderne til Simatech A/S.