Se alle sporingsoplysninger på din ordreplads i realtid og få fuld statistik over leveringskvalitet på både pakke- og forsendelsesniveau.

Som transportkøber får du et enkelt samlet overblik over dine forsendelser, bedre kontrol over transportomkostninger og en erfaren i forhold til alle leverandør i værdikæden. Som transportør hjælper vi dig til en papirløs og elektronisk hverdag. Du får kontrol over alle forsendelser og pakker, fra afsender til modtager.

EDI-sendinger til og fra transportører 

Log: Nett har en forsendelseside som bidrager til et godt overblik over alle dine ordrer. Her kan du også registrere ordrer manuelt eller få dem importeret fra andre systemer. Log: Nett sender ordrerne til transportørerne og måler, hvor effekttivt de udføres. Det muligt at få leveringsstatistikker online eller i Excel, integrationer til ERP og WMS og udskrivning af etiketter og forsendelsesbreve.

Vi opretter og konfiguere integration til de alle nødvendige transportører.

Apps i Log:Nett

Med apps er det muligt at sende ordrer direkte til chaufføren, have kontrol ned til kollisionsniveauet, rapportere GPS-positioner og fejl/afvigelser, scanne alle typer stregkoder, registrere leveringsstatus for dig og dine kunder og have et komplet overblik i en sporingsportal. Apps kan erstatte det traditionelle fragtbrev og følgeseseddel og derved dine reducerer omkostninger.

Transportpriser og fakturakontrol

I dette modul kan du indtaste dine kontrakter/transportaftaler og eventuelle tilføjelser. Baseret på transportøren, postnummer (til/fra) og pakkenes vægt, prissættes alle dine opgaver automatisk. Prisen kan returneres til dit ordresystem og ordren sendes til din transportør via EDI. Løsningen behandler også indgående fakturaoplysninger fra din forsendelser og sammenligner dem med priserne i dine transportaftale. Alt dette gøres automatisk, og du kan have et større fokus på evt. afvigelserne.

Konsolidering af forsendelser

Gør det muligt at samle et antal forsendelser til den samme kunde. Dette kan gøres manuelt eller automatisk. Du vil være i stand til at spore i heleforløbet på pakkeniveau og op til kundens ordre.

Returforsendelser

Transportkøberen kan oprette returordrer for deres kunder. Det er muligt at bruge skabeloner, der forenkler og sikrer de rigtige oplysninger.

Underretning og sporing

Underretning via SMS / e-mail om hændelser under godstransporten ud over eventuelle andre hændelser. Sporingen sikrer det overblik, du har brug for, både som kunde og transportør. Forhåndsadvisering med relevant information er også en del af denne underretning.

Udskrifter

Du kan udskrive så mange etiketter, fragtlister og forsendelsesbreve, som du vil. Etiketprintere kan købes direkte fra Locus.